Jdi na obsah Jdi na menu
 


LiV.  Libuše Vyskočilová  

666 03 MALHOSTOVICE 

 

00420 603 870 7



 

 livya@seznam.cz

li.galeri@seznam,cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Caroline - Dear estranky.cz Admin!


12 000 000 messages to the whole world - new marketing tool for your company.

Steps to get it:
1. Go to website https://search-any-web.com
2. Register and login
3. Do search and press "Send Messages"
4. Sit back and relax, we will do the rest and send you report

We have hudge database - more than 80 mil. websites. If you need something more - contact via email info@search-any-web.com

Some screens - https://postimg.cc/gallery/2zhrCvt

Lori - Hello!

Where are you?

Mamie - Hi

Hello! How can I get to you ?

Idaks0pi71 - Получите Ваши данные


Счёт 33127 - успешно пополнен

Подробнее: https://docs.google.com/document/d/AAAlivya.estranky.czBBB/view

Giulia Tassi - giulia.tassi@itsliquid.com

Dear Libuse,

I'm Giulia Tassi, Project Manager of ITSLIQUID Group. We have visited your website and we are very interested in showing your artworks during the next exhibition:

ANIMA MUNDI 2022 - RITUALS Venice International Art Fair an exhibition of photography, painting, video art, installation/sculpture and performance art, that will be held in Venice, at ITSLIQUID ART SPACE - Venice Grand Canal from April 07 to April 29, 2022, at Palazzo Albrizzi-Capello from April 15 to May 05, 2022, and in other prestigious venues. Extended deadline for applications is March 31, 2022 (11.59 PM of your local time)

ANIMA MUNDI consists of other 2 events: CONSCIOUSNESS and VISIONS.

- CONSCIOUSNESS from May 12 to June 03, 2022, at THE ROOM Contemporary Art Space, from May 13 to June 03, 2022, at Palazzo Albrizzi-Capello and from May 14 to June 03, 2022, at ITSLIQUID ART SPACE – Venice Grand Canal. Deadline for applications is April 17, 2022 (11.59 PM of your local time)

- VISIONS from June 16 to July 06, 2022, at THE ROOM Contemporary Art Space, from June 17 to July 06, 2022, at Palazzo Albrizzi-Capello and from June 18 to July 06, 2022, at ITSLIQUID ART SPACE – Venice Grand Canal. Deadline for applications is May 29, 2022 (11.59 PM of your local time)

Artists are free to take part in one or more events. Entry fees for multiple participations and special projects can be discussed with the organization. Feel free to contact us to receive a dedicated quotation and special fee for your participation.

To confirm your participation please:
- read terms and conditions on the official website of ANIMA MUNDI
- send us a proposal about the artworks you would like to present (with names, dimensions, technique - you may show as many works as you want, including existing and new ones)

The application proposal is completely free. If selected, there is a participation fee related to the number and dimensions of the artworks selected. The fee covers the venues’ renting, the global and local press office, the design and the printing of invitation cards, posters, the realization of the exhibition website and dedicated articles, mounting, dismounting and packaging service, opening organization and ceremony, hostess service and collaborators during the whole festival, a printed catalogue that will include all the participants.

All artists, architects and designers interested in taking part in our shows are free to be sponsored and supported by institutions, organizations, private sponsors and their delegates; the logos of their sponsors will be included in all the communication (digital and printed) of the events. If you are planning to visit our location, contact us by email at director@itsliquid.com or by phone at +39.3387574098

Additionally, don't miss the opportunity to take part in one of our online contests like:

ARTIST OF THE YEAR 2022 - Deadline: March 31, 2022

ARTIST OF THE MONTH - MARCH 2022. Deadline: March 31, 2022

PHOTOGRAPHER OF THE MONTH - MARCH 2022. Deadline: March 31, 2022

If you are planning your solo exhibition in Venice, Rome, London, and Barcelona and you are searching for the best location to present your artworks, we will help you in every single detail, starting from the mounting and dismounting, packaging, storage, and logistic assistance, to pr and marketing support, design and printing of invitation cards, posters and catalogue, press office, social media marketing, opening ceremony. For more information contact us at info@itsliquid.com.

Looking forward to hearing your response, we are at your disposal to provide you with more detailed information.

Best regards,
Giulia Tassi
Project Manager
giulia.tassi@itsliquid.com


Arch. Luca Curci
Director
mobile: +39.3387574098
email: director@itsliquid.com
skype: lucacurci.com


ITSLIQUID GROUP
Corso Vittorio Emanuele II, 33
70122 Bari (Italy)

Calle Larga San Marco, 374
30124 Venezia (Italy)

+39.0804117337
+39.3387574098
www.itsliquid.com

Davidadoma - New super offer!

Hello
Super offer 2021 https://is.gd/OUL6yh

Henrykthemo - Download Club Music

Ahoj,

Descarga la mejor musica 2021 https://0daymusic.org
Dance, House, Trance, Club, Pop, Rock, Rap, Jazz...

Best Regards,
0day MP3s

Livya - Děkuji pane J.V.

Za moudrost, za krásu myšlenek vyjádřeny slovy moudrého člověka.
To jsou přesně ty okamžiky, které mi dávají sílu jít dál i když se usmívám se slzami v očích.

Libuše

J.V. - Lidský rozměr

Nepravidelně sleduji Vaše stránky a vždy mám opravdovou radost, že jsou o něco poutavější a mají v sobě předzvěst zajímavých budoucích stavů. Já sám o toto snažím ve svých „vědecko-technických“ výstupech (analýzách, studiích, prezentacích) kdy, používám takovou svoji poučku: „Hlavně nenudit, když se mi podaří posluchače/čtenáře zaujmout a obohatit, je dobře a když najdu duší spřízněnou, která dokáže zpětně můj výstup obohatit, to jsem přímo v Šangri-la.“
Z Vašich webových stránek krásně vyplývá, že i v dnešní době se dá fortelně dělat práce/kumšt nejen pro peníze a že opravdové umění dokáže podstatným způsobem rozvíjet naší lidskou stránku. Pro nás, pro které jsou inženýrské discipliny základem možnosti odvést kvalitní práci je Váš přístup upozorněním, jak velice důležité jsou tzv. měkké aspekty naší práce, což pro nás inženýry znamená respektovat lidskou přirozenost uplatňuje se při tvorbě rozsáhlých, složitých a technologicky náročných artefaktů, což informační systémy povětšinou jsou. Ne nadarmo se v informatice používá analogie s architekturou (Hardware architektura, software architektury, respektování standardů a uživatelských potřeb, začlenění projektovaného díla do kontextu apod.). V kontextu s tím, si já, vzpomínám na jednou svoji oblíbenou báseň: Stavitelé chrámů (Otokar Březina), kde , kde některé její pasáže mi Vaše konání připomínají.
"Viděli jsme zástupy nesčíslné. Ponurou majestátností věcí
kráčeli smutni. Cizí byly si duše, jak by každá z jiného světa
po tajemném ztroskotání zachránila zem.

… „Mezi nimi šli stavitelé tvého chrámu. Ti jediní ze všech
poznávali se znameními. Jako slib jiných nebes a země
viděli hrůzu a nádheru věcí. V plnosti nesčíslných forem
cítili prvotní napjetí tvého tvůrčího dechu,
jež jako Eliášovo světlo ze všech nejvyšších linií krásy se jiskří
nad krajinami oblaky věků zatíženými
a ranami blesků ochromí zčernalou ruku odvážlivého.
Vykoupením tajemné viny byla jim bolest a práce.
Jistotou cesty vnitřní radost, nepohnutá, bílá a silná jak slunce,
jež, třeba neviditelné uprostřed bouře a noci,
dle věčného zákona vládne zemí“.

Přeji hodně obchodních a tvůrčích sil.
Váš internetový příznivec.
Nick J.V.

LiVya - Děkuji

Děkuji za Vaše slova paní Ivano a paní Nikolo, zahřejí a motivují mne k další tvorbě. Malování se pro mne stává krásnou a opojnou drogou. Světem snů a skutečností.

Nikola Polame - Skvost

Tak nějak mě k vám svádí osud...dnes je to podruhé, co jsem objevila vaše skvostné výtvory.Již minule mě oslovila flamencová tanečnice v rudých šatech.Dnes jsem opět ochromena květinovými kompozicemi a shledávám, že se mi opět stávají vaše díla inspirací.Troufám si tvrdit, že to není naposled.Díky a přeji mnoho dalších tvůrčích úspěchů.

Ivana Svobodová - Nádhera

Moc Vás zdravím ,máte vše velmi pěkné ...často se dívám..Iva